Tvillingmamma till Ebba & Linnea

Alla inlägg under september 2009

Av Katarina - 27 september 2009 21:34

Usch! I morgon ska jag väga mig igen. Ser inte fram emot det direkt. Förväntar mig ingen nedgång denna veckan. Har ätit pizza och en del godis, samt druckit läsk. Men där emot så har jag cyklat mycket innan frukost denna veckan. Får nog ta och mäta lite mått i morgon också. Svårt att veta varför det inte händer något på vågen. 

Målen nästa vecka är:

  • Träna 5 av 7 dagar (helst innan frukost då)
  • Äta godis endast fredag och/eller lördag
  • INTE dricka läsk

Det vore nog inte så svårt att klara dom är tre punkterna. Vilja VS Hjärna

Av Katarina - 27 september 2009 20:34

Sent om sider kom sambon hem igår. Han var ju och hjälpte lite släktingar några mil här ifrån. Det var riktigt roligt med allt folk här hemma. Man hann inte riktigt prata så mycket med alla som man skulle vilja ha gjort. Men dom flesta hamnade inne på golvet i tjejernas rum. Vilket kändes både kul och lite trångt. Ebba fann en ny kompis. Mitt kusinbarn på 11år. Dom lekte hela tiden gästerna var här. Riktigt roligt att se. Så ansvarsfull kusinbarnet var med dom små.

Vi fikade när alla hade kommit. Sen blev det ännu mer prat och mössprovning. Min faster stickar riktigt fina mössor. Tjejerna ska få nya större i vår. Dom har nästan vuxit ur dom gamla.

Pappa och U samt Carro med familj stannade kvar och åt tacos med oss. När pappa och U hade åkt hem, togs sällskapsspelet rita och gissa fram. Tror det var Carro som vann.

En riktigt lyckad kväll på många plan.


Idag har vi tagit det mest lugnt. Svärfar med sambo var här och fikade en sväng. Sen åkte vi och hämtade sambons bandare. Sen blev det kvällsmat och nu lite farmville och läsa lite bloggar.


Av Katarina - 26 september 2009 12:19

Ska ta och fixa det sista nu innan dom första gästerna anländer. Ska bädda sängarna och plocka upp en hel hoper med leksaker på tjejernas rum. Hade stora städardagen igår. Så nu är det bara dom små detaljerna kvar.


Idag skulle vi egentligen ha haft släktträff. Men eftersom några familjer inte kunde komma, så flyttade vi träffen till våren istället. Men några ändå ville träffas, så har vi en liten träff dag ändå. Dom som kommer är pappa med fru och mina två systrar med familjer, samt min faster och hennes barnbarn. Ska bli riktigt kul att träffas.

Har tänkt att bjuda på fika när alla har kommit och sen blir det tacos lite senare på kvällen. Mums!!


Av Katarina - 25 september 2009 10:23

Idag blir det städning för hela slanten. I morgon kommer nämligen min pappa och hans fru, min faster och ett kusinbarn och troligtvis mina systrar m familjer.

 Har redan suttit vid datorn för mycket. Har även haft ett långt samtal med BVC-sköterskan och ett samtal med A som ordnade tjejernas dagisplats. Så bara telefonsamtalen har tagit 30 min av min städtid.

Så nu är det bäst att sätta igång med det som ska göras.


Av Katarina - 24 september 2009 19:18

Åka skogsmaskin med pappa är roligt.

Av Katarina - 24 september 2009 16:24

Fikamys ute i naturen hos pappas faster.

Av Katarina - 24 september 2009 11:16


Tjejerna tyckte om sina nya vantar så mycket att dom ville ha dom på sig när dom lekte.

Smidigt! Eller inte!

Av Katarina - 24 september 2009 09:16

Förra veckan när jag var hemma med Linnea ringde jag LSS och berättade att hon brutit benet och att det krävdes lite mer omsorg och vård just nu. Eller egentligen från dagen hon bröt sig tills hon börja dagis igen.

Men kära LSS har inte hört av sig än. Anledningen till att jag ska ringa LSS när någon av tjejerna bryter sig, är att det krävs mer omvårdnad under den perioden. Vilket ger mig mer timmar som assistent.

Sen måste jag ju skriva in mig på af igen. Då vore det bra om jag har lite uppgifter att lämna till dom. Om jag överhuvudtaget behöver vara inskriven. Men framförallt vad jag ska skriva på timrapporten, som ska in nästa vecka.


Tycker alltid att det är så här med myndigheter. Dom är så långsamma med att höra av sig eller skicka papper. Men när det gäller oss dödliga så ska man höra av sig så snabbt som möjligt och skicka in papper inom vissa datum.

Vad har ni för erfarenhet av myndigheter så som af, fk och annat? Bra eller dålig?

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards