Tvillingmamma till Ebba & Linnea

Alla inlägg den 21 september 2009

Av Katarina - 21 september 2009 22:15

Måndag igen. Dags för lite motion. Det blev 30 min cykling. Tror jag cyklade 1,2 mil. Körde ganska lugnt. Vill bränna mer fett än bygga muskler just nu. För läste någonstans att man skulle köra med mindra motstånd och inte gasa på så dant.

Kände under dagen att jag inte hade lust att cykla. Och fick lite sötsug också. Men jag åt inget godis och jag cyklade när tjejerna hade somnat. Så där vann jag några pluspoäng mot mig själv.


Nu när jag har märkt att jag kan få resultat av att inte förändra speciellt mycket. Så blir jag lite så att jag lägger mig på latsidan. Tankemässigt till en början. Tänker väl som så här: Nu kan jag ta det lugnt, för nu har jag märkt att jag kan gå ner i vikt. Men det är bara till att trotsa tankarna och köra på som jag gjort innan.

Av Katarina - 21 september 2009 11:10

Blev skiträdd förut. Linnea satt vi vår dvd hylla och lekte med metallpluttarna som håller upp hyllplanen. Helt plötsligt började hon storgråta. Första tanken var att hon hade satt någon i halsen, men sen att den hade åkt ner. Men hon hade inte svalt någon. Hon hade petat upp den i näsan. Så det var bara att försöka hålla sig lugn och vara metodisk.

Med pincettens hjälp fick jag ganska snabbt ut den.

Nu är pluttarna längst ner i hyllan bortplockade för en lång tid framöver.

Av Katarina - 21 september 2009 09:26

Minus 1,1 kg. Nu står jag alltså på 91,6 kg. Jag är 1,6 kg ifrån mitt första delmål. Då ska jag gå och klippa mig och färga håret. Först hade jag tänkt att köpa en ny bättre plattång. Men tror att jag hellre unnar mig en klippning och färgning.


Veckan som gick:

Cykling mån, ons, fre och sön. Kändes riktigt bra att jag fått rutin på motionen.

Gick ganska lätt att hålla sig utan godis ända fram till fredagskvällen. Det enda negativa var att jag åt godis, inte bara fredag och lördag utan söndag också. Så det kommer det bli bättring på denna veckan. Endast fredag och/eller lördag blir det godis.

Har känt mig pigg och enerigsk i veckan. Har hållt igång hemma och städat och fixat. Gött med energi!

Det jag känner att jag ska förbättra denna veckan också är att komma ihåg och dricka mer vatten. Minst 1 liter om dagen. Jag glömmer så lätt bort vattnet.


Denna veckan får + + + av 5 möjliga. Bra första vecka. Men det finns en hel del att förbättra. Tack vare att jag gick ner hela 1,1 kg, fick det bli 3 plus. Annars hade det blivit max 2½.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards