Tvillingmamma till Ebba & Linnea

Alla inlägg den 17 september 2009

Av Katarina - 17 september 2009 23:06

Visningen gick bra. Trots att det var kort varsel på inbjudningarna, kom det lagom med folk. Meningen var ju att jag skulle ha haft visningen i onsdags. Men då fick jag åka upp med Linnea till Stockholm istället. Så i söndags skickade jag ut ett nytt gäng sms till dom jag skickat inbjudan till innan. Det blev en hel del återbud. Men trots att hälften inte kunde komma, tyckte jag att försäljningen gick väldigt bra. Hade inga förväntningar alls innan.

Fick även två nya visningar som jag ska ta reda på datum till. Kul att få komma igång.

Min inställning är att få komma ut och socialisera mig. Sen om det blir några pengar, är det bara ett plus.

Känner mig riktigt bra till mods. Detta är min grej. Något som jag behärskar och känner att jag är bra på.

Go girl!!

Av Katarina - 17 september 2009 22:51

Ikväll hade jag ju som sagt lite folk här hemma på homeparty. För att framhäva produkterna köpte jag bl.a lite godis av olika dess slag. Samt cashewnötter och cheezballs som jag hällde i dom små godisskålarna. När jag hällde upp godiset innan folket kom, blev jag otroligt sugen på att ta några bitar. Kände den goda lukten av pim pim och zoo aporna. Sa till sambon att det här kommer att bli väldigt svårt. - Jag kommer åka dit ikväll.

Men jag klarade det! Glömde helt bort att det stod godis på bordet när V pratade om produkterna. Suget kom åter när jag skulle plocka bort godiset. Men inte alls så mycket sug som när jag hällde upp det.

För mig som annars är godisoman, var detta en stor seger mot godis"beroendet". 4 dagar utan något godis alls.

Jippie vilken seger! Just nu känns det som att jag lika gärna kan vara utan godis i morgon och på lördag med. Men hur det blir när jag väl sitter i soffan med godisskålen på bordet, låter jag vara osagt.

I morgon blir det cykling igen. Då ska jag försöka mig på att cykla 1,5 mil.



Av Katarina - 17 september 2009 13:11

Börjar så sakteliga bli färdig med städningen. Ska dammsuga och torka golven med. Men det tar jag efter att jag har hämtat Ebba på dagis. Innan har jag alltid känt att jag varken kan dammsuga el torka golven när tjejerna är hemma/vakna. Men det gick ju galant när jag dammsög sist. Så hoppas på att det går lika bra idag.

Efter hämtningen på dagis ska jag bara handla lite fika och lite annat till kvällen. Hoppas bara tjejerna vill vara samarbetsvilliga i affären. Det har varit lite si och så med det den senaste tiden. Bråkar m varandra och håller på.

Får se om jag hinner slänga in något mer inlägg innan Hem & Design partyt ikväll. Annars uppdaterar jag senare ikväll om hur det gick.


Av Katarina - 17 september 2009 10:13

I helgen blir det en klar utmaning i godis väg. Sambon satt igår och käkade godis. Men konstigt nog kände jag inget godissug. Blev helt klart förvånad. Blev lite sugen när jag tittade ner i skålen. Men inte så pass sugen att jag ville ta något. Tog fram mina torkade aprikoser och åt en riskaka istället. Men tror att jag måste bli bättre på att dricka mer vatten. Glömmer bort det så lätt.

I dag är det torsdag och jag har klarat mig utan godis i snart fyra dagar utan problem. Har knappt varit sugen på det. Vet inte om det beror på att jag är så fokuserad eller att jag helt enkelt inte varit speciellt sugen.

Så på lördag blir det säkert lite godis. Ska försöka hålla mig till lite grann. Inte vräka i mig. Jag hoppas bara att vågen visar minus kilon på måndag. Några hekton räcker egentligen. Men det skulle kännas jobbigt om det inte har hänt något eller att man har gått upp i vikt. Då blir det nog en kämpig nästa vecka. Det är ju när man får resultat som man orkar fortsätta.




Av Katarina - 17 september 2009 10:03

Dammsög och torkade golven här om dagen. Men nu är det lika skitigt igen. Kanske inte riktigt lika skitigt, men inte långt ifrån.

Visst att vi har 2 hundar och 3 katter. Men katterna är mest ute eller ligger och sover i någon säng. Alltså är det hundarna som hårar så mycket. Borstade dom i förrgår. Får nog göra det regelbundet för att minimera allt hår inomhus.

Det är inte roligt att lämna barnen på dagis håriga på kläderna. Det är väl den enda nackdelen med djur. Allt hår!

Om inte annat får man väl dammsuga varje dag. Känns ju inte så kul, men ett måste. 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards