Tvillingmamma till Ebba & Linnea

Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Katarina - 21 augusti 2009 23:46

Hyrde några filmer inne i stan tidigare idag. Den vi tittade på ikväll hette Hundpensionatet. Den var helt okej. Hyrde den till barnen. Det såg ut som att alla i familjen tyckte den var bra.

Till filmen serverades det chips, godis och läsk. Åt inte alls lika mycket som jag brukar. Men borde kanske ätit mindre ändå. Får väl cykla en extra runda i morgon på cykeln. 

Till och med Ebba och Linnea satt och tittade periodvis på filmen. Annars har dom inte alls intresserat sig för tvn några längre stunder.

Av Katarina - 21 augusti 2009 23:26

Nu är gräv- och fyllnadsprojektet rejält igång. Vi ska gräva ur vid garagenedfarten och bredda där för att kunna få plats med ett vedskjul. Fyllet lägger vi på baksidan av trädgården. Vi har en sluttning där, som vi håller på att jämna till.

Tror det kommer bli riktigt bra när det väl blir färdigt.


Ville göra en insats jag med. Inte bara karlarna i huset. Så idag har jag för första gången i mitt liv kört minidumper. Mycket hoppigt och skuttigt i början. Men sen gick det som på räls.

En stund innan vi skulle åka in till stan ville jag prova att köra grävmaskinen.

Tyckte först det var svårt att komma ihåg åt vilket håll man skulle dra spakarna för att öppna och stänga skopan, räta ut stickan och höja och sänka bommen.

Sambon stod och skrattade åt mig och den mindre upplagan undervisade hur jag skulle göra. Även han flinade åt mig. Kände mig som en riktig nybörjare.

Men nu har jag i alla fall testat det. Skulle nog kunna tänka mig att köra grävmaskin och dumper flera gånger.

Känns skönt att kunna hjälpa till med "karl"göra.

Av Katarina - 21 augusti 2009 11:02

Tjejerna är hemma från dagis idag. Linnea är hemma för att jag vill ha koll på hennes ben. Ebba är hemma för att Linnea är hemma. Dessutom tycker jag nu att det är mysigt att ha barnen hemma. Innan tyckte jag dom var jobbiga och gnälliga.

Tjejerna har duschat och jag har hunnit med att kolla facebook och tagit hand om disken. Samt bädda tjejernas sängar.


Efter duschen fick vi äntligen ta bort Linneas "plåster" hon har på rumpan. Så många dagar som vi har försökt och det har blivit ett härrans liv. Men nu äntligen. Allt såg bra ut och ett nytt plåster ska sättas på när huden har torkat.


Idag kommer det bli lite grävning på tomten. Ska fixa lite bilder och skriva om det lite senare. Det är sambon som håller på och gräver med sin grävmaskin. Skulle kunna tänka mig att Ted får sällskap i maskinen av familjens barn.


På återseende!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards