Tvillingmamma till Ebba & Linnea

Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Katarina - 15 juni 2009 14:13

Än en gång har jag noll koll. Förra månaden var det likadant. Det är dags att fylla i a-kassa korten på nätet. Men som vanligt har jag inte skrivit upp vilka dagar som jag har vabbat och vilka dagar som dom har varit lediga pga andra evenemang.

Gick in på försäkringskassans hemsida för att kolla vilka dagar jag anmält vab. Men då är sidan stängd för tekniskt fel. Blev ännu mer frustrerad än vad jag var innan. Trodde frågetecknen skulle rätas ut lite. Men inte då.

Fröknarna fick i uppdrag av mig att titta i sitt schema vilka dagar tjejerna varit borta. Så dom dagarna får jag väl i morgon.

A-kassan på nätet är rätt fiffigt. För är det någon dag som inte stämmer överrens med fk. Ex. om jag fyller i att jag varit arbetslös 1/6 och jag anmält vab 1/6, så säger den ifrån nästan direkt med ett mail på den egna sidan på facket. Det går snabbt och smidigt och det blir så enkelt.


Är ännu otroligt frustrerad över att inte ha koll på läget. Bläää häää!

Måste verkligen bättra mig att skriva upp i almanackan när jag vabbat.

Dumma, dumma mig!

Av Katarina - 15 juni 2009 13:37

Igår när vi var borta hos syrran och Ola, hittade jag en undanlagd potta som tillhör oss, bland våra grejer i deras gårdshus. Så jag tog med mig den hem.


Idag på morgonen efter frukost fick båda tjejerna sitta en stund på den. För övrigt funkar den perfekt. Dom sitter bra på den och dom når ner med fötterna i golvet.

Linnea fick prova först eftersom hon verkade mest entusiastisk. Det måste man ju snappa upp. För L hände det ingenting. Sen bad hon om blöjan. Så det var bara att ta på den och ge sig i kast med Bebban.

Ebba är den som hittills har lyckats bäst med potträningen.

Idag lyckades hon med både nr1 och nr2.


Det kanske inte är så roligt för er andra att läsa om vad mina barn gör på pottan. Men när det är premiär för utvecklingssprång är man riktigt stolt som mamma.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards