Tvillingmamma till Ebba & Linnea

Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Katarina - 1 juni 2009 11:29

Idag på väg in till dagis vid åtta bestämde jag mig för att Linnea skulle få gå på dagis ett par timmar. Hon har ju varit hemma i en vecka eftersom hon opererades för 1½ vecka sen. Om tiden på sjukhuset kan ni läsa i den andra bloggen.

Det gick bra för personalen också att Linnea skulle vara där ett par timmar.

När jag lämnat tjejerna åkte jag och handlade lite mat.

Skickade ett sms till syrran och frågade om dom ville komma in till stan för att fika/äta frukost. Det finns ett så otroligt mysigt och trevligt ställe i Nässjö, Thimons. Idag satt det några och pluggade. Sen kom det in några grovarbetare och tog lite frukost.

Satt väl där till strax innan tio. Hämtade upp Linnea från dagis. Blev kvar där en stund. Tjejerna satt ute och lekte i sandlådan. Så jag satte mig där och pratade lite med deras fröken.


Nu blir det sova i vagnen för Linnea. Själv ska jag bort och fota marsvins honorna. Självklart sover Linnea i vagnen där jag är. Inte här hemma själv.


Av Katarina - 1 juni 2009 01:05

Glömde skriva en viktig sak med konserten vi var på. Mot slutet av konserten var det kollekt. Så som det alltid brukar vara i kyrkan. Den här gången samlades det in pengar till stiftelsen Min stora dag.

Läkare och stiftelsen i samråd låter väldigt sjuka barn få en önskedröm uppfylld. Låter barnen få ett avbrott i sjukhusvistelsen. Läkaren bestämmer vilket barn som ska drömmen uppfylld. Stiftelsen ser till att önskedrömmen blir verklighet.

Tycker det är ett fantastiskt val att skänka pengar till.


Mjukishundarna fick Ebba och Linnea i Stockholm när vi var där i vintras. På hundarnas tröjor står det Min stora dag. Tycker dom är så söta.






Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards