Tvillingmamma till Ebba & Linnea

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2010

Vår helg

Av Katarina - 25 oktober 2010 11:42

Bara älskar när helgerna med familjen blir lugn. Inget planerat på schemat. Ofta består veckorna i en massa tider att passa. Möten, dagis, läkarbesök m.m Så att bara få vara hemma på helgen betyder mycket för mig.

Linnea tog sin sista pencilindos igår kväll. Så nu är hon officiellt frisk. Ebba började sin pencilinkur i fredags kväll. Så hon får fortsätta till på söndag. Men nu är det nästas tur att bli sjuk. Varierande hög feber och ont i halsen. Går och väntar på min tur. Hoppas jag slipper.


I söndags morse skulle Ebba ta sin sportrulle och rulla fram till mannens klockradio på sängbordet. Oturligt nog låg det ett klädesplagg där som hon skulle dra bort. När hon drog i det välter rullstolen och hon hamnar under den. Ett litet jack i läppen och ömma revben på ena sidan och en arm som verkar ha fått sig en spricka. Av kan den inte vara. För hon har inte direkt ont i den. Vilket betyder att hon inte lyfter den så mycket. Och när hon gör det själv får hon inte ont. Grinar illa när man tar på och av tröjan. Hon rör den mer och mer. Får påminna henne lite ibland. Mest för att hon inte ska glömma bort att röra på den lite. Vet ju hur hon brukar vara när hon har gjort sig illa. Hon vågar inte röra på den även om det inte gör ont. I morse när vi tog på tröjan gick det utan problem. Rulla rullstol kan hon utan problem. Hasa på golvet går också. Som tur är brukar hon alltid använda den andra armen att stötta sig på.

Funderar på om nyckelbenet har fått sig ett smäll. Hon får vara hemma från dagis idag i alla fall för att se hur det går. Ev. får hon vara hemma i morgon med. Hon var ju hemma nästan hela förra veckan pga. febern. Tror hon längtar efter att få komma tillbaka till dagis. Men vill inte skicka dit henne om hon har ont eller om det inte funkar att ta på och av tröjan. Men sen ska hon ju ha behållning av att vara där och leka också.


I söndags em var vi en sväng i Jönköping. Åt lunch på Mc D och sen åkte vi vidare mot nyöppnade City Gross. Tyckte inte priserna var så billiga om man jämför med Willys. Men det var en stor butik med väldigt breda gångar. Det är inte så vanligt. Kommer ändå sannolikt åka tillbaka dit någon mer gång och handla. Ett som var väldigt negativt, var den lilla parkeringen. Fattar inte hur dom har tänkt där. Är inte tanken att dom ska få rum med mycket folk samtidigt i en stor butik?

Barnen fick ta med sig egna pengar för att köpa var sin leksak. Det var väldigt svårt att välja bland allt. Tjejerna valde en liten docka med en häst och en annan med fyra hundar till. Alla var nöjda och glada och jag hade lite mindre pengar i plånboken när vi åkte där ifrån.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katarina - 23 augusti 2020 23:18

Första veckan i nya skolan startade hur bra som helst. Bra magkänsla med lärare och assistenter. Bra kommunikation rakt igenom. Nu känns det som att vi arbetar mot samma mål. Men iom att det varit lite si och så förut har man taggarna utåt så fort ...

Av Katarina - 22 augusti 2020 23:25


Lite nervöst men spännande var det för tjejerna att få börja skolan igen i tisdags. Särskilt med tanke på att Linnea och Ebba har pluggat hemifrån sedan början på mars pga covid -19. Vi har följt utvecklingen av pandemin under sommarlovet och fatta...

Av Katarina - 4 augusti 2012 11:27

Tog mig äran att göra syrrans yngste grabbs doptårtor. Tårtorna skulle gå i blått och vitt. En med bebis på och en med skor på. Eftersom jag precis fått hem en ny utstickare till en barnsko, ville jag testa den. Så denna gången blev det inga conver...

Av Katarina - 1 augusti 2012 13:00

           

Av Katarina - 18 juli 2012 12:32

Rensar bland barnens tuschpennor. Så tråkigt. Men det måste göras....

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards