Tvillingmamma till Ebba & Linnea

Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

Jag lever

Av Katarina - 30 juli 2009 23:10

Ska bara meddela att jag lever. Har inte skrivit på ett bra tag nu. Har varken haft tid och energi för det. Har tänkt många gånger att, det här borde jag skriva i bloggen. Men sen har det inte blivit av.


Nu i sommar har vi (familjen) gjort några små resor. Bl.a till High chaparral, visfestivalen och Mc-dagarna i Västervik, svärmor och Otto´s stuga i Habo. Hoppas även på att vi ska kunna komma iväg till Borås djurpark. Det hänger på vädret.


Linnea´s spikar HAR nu flyttat på sig. I början hade hon ont av det. Så då fick hon alvedon och ipren. Hon är svullen och man ser en vit prick på huden där spiken är innanför huden. När hon rör på benet ser man den vita pricken röra sig.

Vi upptäckte att en av spikarna hade flyttat på sig ett par dagar efter att läkaren (ortoped) som utför spikoperationer på OI-barn gått på semester. Han är den enda som är specialist på OI-barn. Vill/vågar inte låta någon annan operera mina barn. Läkaren är tillbaka från sin semester v.34

Eftersom Linnea inte har ont av spiken som är på rymmen, avvaktar vi med operation tills läkaren kommer tillbaka. Har även varit i kontakt med sjuksköterskor och en annan läkare som har samma tänk som jag.

Är det så att Linnea får ont av spiken, ska vi ringa upp till ALB igen. Då får vi åka dit "akut". Vilket innebär en akut operationstid.

Så nu går man och håller tummarna för att allt går bra fram tills läkaren kommer tillbaka.


Ska försöka fixa lite bilder på sommarens äventyr.

Ebba och Linnea har fått/köpt en cykelkärra för sina födelsedagspengar. Vi har varit ute på ett par rundor med den. En nackdel är att när man väl är framme, står man utan barnvagn. Det finns en cykelkärra som man lätt kan förvandla till en vagnsliknande kärra. Men den var lite för dyr i dagsläget.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katarina - 23 augusti 2020 23:18

Första veckan i nya skolan startade hur bra som helst. Bra magkänsla med lärare och assistenter. Bra kommunikation rakt igenom. Nu känns det som att vi arbetar mot samma mål. Men iom att det varit lite si och så förut har man taggarna utåt så fort ...

Av Katarina - 22 augusti 2020 23:25


Lite nervöst men spännande var det för tjejerna att få börja skolan igen i tisdags. Särskilt med tanke på att Linnea och Ebba har pluggat hemifrån sedan början på mars pga covid -19. Vi har följt utvecklingen av pandemin under sommarlovet och fatta...

Av Katarina - 4 augusti 2012 11:27

Tog mig äran att göra syrrans yngste grabbs doptårtor. Tårtorna skulle gå i blått och vitt. En med bebis på och en med skor på. Eftersom jag precis fått hem en ny utstickare till en barnsko, ville jag testa den. Så denna gången blev det inga conver...

Av Katarina - 1 augusti 2012 13:00

           

Av Katarina - 18 juli 2012 12:32

Rensar bland barnens tuschpennor. Så tråkigt. Men det måste göras....

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards